2010-08-27

Spapaket med eller utan övernattning

Spa och vila med vänner
Ta med några goda vänner, eller varför inte arbetskamrater? Välj varsin 25 minuters behandling, ni lånar badrock och tofflor och bäddar ner er i vilorummet. Ni bjuds på god mat och dryck. Huset har ni för er själva, så njut av egen tid och umgås. 3-4 pers.
Pris: 895 kr/person inkl. moms

Lyxkväll för två
Ta med en god vän eller din partner och njut av l ugn och ro, bara ni två....Ni lånar badrock och tofflor och väljer vars en behandling på 50-70 minuter. Efter behandlingarna njuter ni av en tvårätters middag.
Pris: 1395 kr/person inkl. moms

...med övernattning
Förläng er lyxtid och stanna över natten. Ni bor i något av våra två dubbelrum på övre våningen och börjar nästa dag med ert val av frukost på verandan eller vårt lantliga kök. Ta er möjligheten att gå en lång promenad i det vackra landskapet innan det är dags att åka vidare.
Pris: 1895 kr/person inkl. moms

Romantiskt?
Brudpar, nyförlovade eller bara Ni två som vill fira lite extra på tu man hand? Vi kan skräddarsy en riktigt romantisk vistelse för er här på Stilla Rum.

Kanske rosenblad i sängen? Vad blir väl en lyxigare brudsvit än hela Stilla Rum för er själva och dubbelrum med braskamin? En extra lyxig middag, väldoftande behandlingar, överraskning på rummet...Utmana oss med era önskemål! Utgå från vårt baspaket inkl. övernattning, valfri behandling, tvårätters middag och frukost.
Pris: från 1695 kr/person inkl.moms

B & B (bed and breakfast) 
Under sommarperioden kan man boka in sig på bead & breakfast och har då tillgång till verandan, relaxrummet, köket, eget duschrum, dubbelrum och vår stora vackra trädgård med sittgrupper och möjlighet att låna grill. Den som vill är välkommen att boka till behandling.
Pris: från 575 kr/person inkl.moms

Här kan du läsa om våra olika spabehandlingar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar