2010-11-22

Det här är Stilla Rum Spa


Stilla Rum Spa är ett lugnt litet spa som ryms i en Hallandslänga med anor från 1800-talet beläget på landet mellan Falkenberg och Ullared. Stilla rum består av ett vilorum med kamin, ett charmigt lantkök, wc med dusch, behandlingsrum, badrum, ett enkelrum och en ljus inglasad veranda med sittmöbler på bottenplan. En ljus trätrapp leder upp till övre våningen där det finns två rymliga dubbelrum varav ett med egen braskamin.

Antingen du bara bokar behandling, halv-, heldag eller stannar över natten är bokningen exklusiv. Du har alltid hela huset för dig själv och ingen annan är inbokad under samma tid. Du kan läsa om våra olika spapaket under fliken spapaket.
 
 Med detta lilla bildspel vill jag förmedla känslan av att vara gäst hos oss!
 
Du är välkommen ensam, med dina kollegor, lyxa till det med dina vänner eller boka in dig på en riktigt romantisk kväll eller weekend, för de nyförlovade och brudparen väntar en överraskning på rummet!
När du bokar har du Still Rum Spa exklusivt för dig själv. Du får låna badrock, badlakan och tofflor. Behandlingarna är inspirerade från ayurveda och de österländska filosoferna.Under våren och sommaren kan du vila ute i den grönskande trädgården med äppelträd och utsikt över fälten. Naturen är vacker och bjuder på många härliga vandringsleder. Stannar ni över natten (vi har 5 bäddar fördelat på två dubbelrum och ett enkelrum) kan du njuta en god middag och på morgonen serverar vi en lantlig frukost.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar