2011-01-20

Spa med övernattning

 
Lyxkväll för två eller fler (max 5) med övernattning
Ta med en god vän, din partner eller några vänner och njut av lugn och ro...Ni lånar badrock och tofflor och väljer vars en behandling på 50-70 minuter. Efter behandlingarna njuter ni av en tvårätters middag.
Ni bor bekvämt i något av våra två dubbelrum på övre våningen och börjar nästa dag med ert val av frukost på verandan eller vårt lantliga kök. Ta er möjligheten att gå en lång promenad i det vackra landskapet innan det är dags att åka vidare.
Pris: från 1895 kr/person inkl. moms

Två dygns lyx och behaglig vila (2 nätter)
Två nätter, två middagar, två frukostar och en lunch, alternativt picknick korg om ni vill gå på promenad i de vackra omgivningarna. För den som vill kan vi någon av kvällarna ordna bbq i trädgården under sommarhalvåret. Ni lånar badrock och tofflor och väljer vars en behandling på 50-70 minuter.
Pris: från 2775 kr/person inkl. moms

Romantiskt?
Brudpar, nyförlovade eller bara Ni två som vill fira lite extra på tu man hand? Vi kan skräddarsy en riktigt romantisk vistelse för er här på Stilla Rum.
Kanske rosenblad i sängen? Vad blir väl en lyxigare brudsvit än hela Stilla Rum för er själva och dubbelrum med braskamin? En extra lyxig middag, väldoftande behandlingar, överraskning på rummet...Utmana oss med era önskemål! Utgå från vårt baspaket inkl. övernattning, valfri behandling, tvårätters middag och frukost.
Pris: från 1895 kr/person inkl.moms

B & B (bed and breakfast) 
Under sommarperioden kan man boka in sig på bead & breakfast och har då tillgång till verandan, relaxrummet, köket, eget duschrum, dubbelrum och vår stora vackra trädgård med sittgrupper och möjlighet att låna grill. Den som vill är välkommen att boka till behandling.
Pris: från 575 kr/person inkl.moms

Här kan ni läsa om våra spabehandlingar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar